Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Welke versie werk je en als 2020 is , heb je een updating gedaan en daarna heb je dit gekregen ?
 3. Ja, maar dat heeft niet de voorkeur. En het stomme is dat het pas recent gebeurt is. Daarvoor had ik er nooit last van. En het verschilt per tekening.
 4. Last week
 5. Et bien , merci c’est la solution 😉
 6. Bonjour je ne sais pas si vous utilisez l'outil espace et la gestion des étiquettes mais... Si oui évitez de croire les modifications que vous apportez dans la palette info. Ci joint l'exemple type de ce qui provoque des catastrophes entre les plans et les tableaux de surface. Je dessine un espace avec coché calculer dimensions automatique ici une longueur de 521,7 pas de problème, c'est le début du projet. Plus tard je décide que je veux une longueur de 500. Pour ne pas avoir a faire un double clic attraper la poignée et régler difficilement ma longueur, je décoche dimensions a
 7. Bonjour, Avez vous essayez d'éditer ce paramètre, en cochant "Accepter ombrage" ?
 8. Question posée attente d'une réponse.......
 9. heb je ook eens geprobeerd te exporteren als afbeelding
 10. Als ik een bovenaanzicht maak en deze in een renderstijl render dan zie ik hem goed in VW. Maar als ik daar een pdf van maak dan is dit bovenaanzicht verdwenen. En als ik hem vervolgens render in Open GL dan kan ik hem wel normaal exporteren naar pdf. Weet iemand waardoor dit komt?
 11. Earlier
 12. Hartelijk bedankt! Zo is het inderdaad opgelost
 13. Beste ja het is ook een ergernis van mij, waar toch dringend eens wat aandacht zou mogen naartoe gaan. Hoe langer je rekenblad wordt hoe trager het wordt eer alles berekend wordt. ik probeer zoveel mogelijk op te splitsen, maar een echt goede workflow is het ook niet. Maar voorlopig de enig werkbare. groet Pascal
 14. Is het normaal als ik iets verander in een rekenblad dat het bij elke klik een 30seconden duurt voor ik verder kan? De functie rekenblad automatisch bijwerken staat af.
 15. Hallo Ik heb je vraag/opmerking in verband met het voorbeeldbestand even doorgegeven aan mijn collega's. Zij zullen contact met je opnemen en je hier verder mee helpen!
 16. Hallo Bedankt voor de melding! We waren hier gelukkig al van op de hoogte en het probleem werd al gerapporteerd. Weet dus dat we er mee bezig zijn. PS: De handigste manier om bugs aan ons door te geven, is via dit formulier. Dan komt het meteen bij de juiste mensen terecht en kunnen we er verder mee aan de slag.
 17. je kan de muuropening opdelen in 2 vakken en de randen die in 't midden staan wegvinken. Daarna in secties kies je welke delen schuivend of vast zijn.
 18. Beste allen, Ik heb een een aantal keer een 4-delig schuifraam toegevoegd in mijn project. Echter wordt dit telkens op een andere manier door Vectorworks getekend. Kan iemand me uitleggen waar ik de randen van de opengaande delen kan aanpassen opdat deze wel correct getekend worden? Enkel de twee middelste ramen mogen schuiven (langs de binnenzijde) en de twee buitenste ramen zijn vast (dit werd zo aangeduid in secties). De dikte en de aard van de randen (glas?) vind ik echter nergens terug. Alvast bedankt!
 19. Beste Pascal, Ik ben sinds een jaar aan het overschakelen van 2D naar 3D. Momenteel lukt het me om het volume en dergelijke in 3D weer te geven en haal ik hieruit eveneens mijn gevels en beelden. Doorsnedes en detailtekeningen maak ik echter nog steeds in 2D (lijntekeningen!) omdat ik deze bewerkingen in het 3D-model maar niet onder de knie krijg. Ik heb eveneens bij Vectorworks gepolst om voorbeeldbestanden te ontvangen, maar hier verwijzen ze enkel naar hun filmpjes, die begrijp me niet verkeerd, erg leerrijk zijn, maar zelfstudie is efficiënter als je toch van een vol
 20. Ik zie in de instellingen van het bladkader dat de schaal veranderd als ik het zichtvenster aanpas. Maar de tekst van de schaal komt niet in mijn onderhoek. Ik heb een tekst gekoppeld aan deze waarde, maar ik zie niks gebeuren. Nu heb ik inderdaad de schaal in de titel tekening per zichtvenster staan.
 21. Hello Fantôme, Merci de ta réponse pleine de bon sens. Il est vrai qu'après tout, je ne suis pas si pressé... Je vais donc attendre la SP2 (et aussi les stabilisations de MacOS) A très vite! Charlot
 22. Bonjour Pas plus de bug que d'habitude quand Apple change de système. Le plus prudent c'est d'attendre une sp2 ou VW aura réglé les modifications de dernière minute faite par Apple sur l'OS.
 23. Très étrange en effet sachant que le pb ne date pas d'hier. j'ai fait un essai en VW 2019 version architecture et le résultat est identique. Le faisceau traverse mais pas le flux principal. Comme quoi personne ne met les faisceaux ? Question à poser à Design Express... Bonne journée
 24. Bonjour, Ce message est plutôt destiné aux développeurs de VW. Qu'en est-il de la compatibilité de VW avec le nouvel OS de Mac? Savez-vous si l'on peut upgrader son OS ou si il vaut mieux attendre? Merci de vos réponses! Charlot
 25. renderworks optimal .vw2021 merci !
 26. bonjour une petite image du phénomène serait la bienvenue + quelle version (année) et quel render...
 27. Geen idee of die er al was in 2018, maar denk dat de titelhoek ondertussen al veel mogelijkheden heeft. Ja als je natuurlijk een blad neemt met daar zichtvensters op op verschillende schalen, zullen niet alle schalen automatisch op het blad komen. meestal kies ik hier dan voor de tekst diverse en staat de schaal in mijn titel van de tekening in aantekeningen van het specifieke zichtvenster.
 28. je voulais dire en render works...
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information