Jump to content

Arnold Onink

Nederlands
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Arnold Onink

 • Birthday 10/08/1978

Recent Profile Visitors

62 profile views
 1. Ik ga dit na de vakantie even verder bekijken. Voor nu ben ik al heel wat wijzer...
 2. De textuur van de wand is niet ingesteld, dus standaard wit. Waar kan ik zien wat hiervoor ingesteld is? Van links naar rechts: Wand in vooraanzicht, wand in zijaanzicht, houten fronten van keuken in vooraanzicht. De linker wand in het vooraanzicht is strak omdat hier geen licht op valt. De wanden en de houten fronten hebben geen relief ingesteld staan. Maar de houten fronten zijn ook pixelig, net als de wand, maar hier valt het minder op.
 3. Hieronder het resultaat: Ik heb de lichtsterkte op 0 gezet en de dpi naar 400. De HDRI heb ik uit gezet. Het blijft nog steeds een beetje pixelig / korrelig, maar minder dan eerst. Ik wil de DPI niet te hoog zetten vanwege de rendertijd. Heb je nog meer suggesties?
 4. Ik wil een afbeelding bijsnijden, maar dat lukt mij niet als deze in het beeldobject zit. Is het mogelijk om de afbeelding van een beeldobject aan te passen als deze in het beeldobject zit? Nu kan ik alleen de grootte van de afbeelding aanpassen, maar dan heb ik geen controle over welk deel van dat beeld ik wil zien.
 5. Ik krijg regelmatig de melding dat de server bezet is als ik VW opstart. Als ik het weg wil klikken blijft de melding terugkomen. Na enige tijd lukt het wel om op te starten. Ligt dit aan de server van VW of aan mijn eigen server?
 6. Hoe kun je de DPI voor het zichtvenster instellen? Ik gebruik VW 2018 De presentatielaag staat standaard op 200 DPI, maar zelfs met 300 DPI krijg ik nog pixels. Als ik in Open GL render, dan heb ik geen pixels.
 7. Als ik een zichtvenster wil renderen wordt het lichtbeeld van de spotjes erg pixelig, vooral waar het een wit vlak raakt. Waar komt dit door en hoe kan ik dit voorkomen?
×
×
 • Create New...

Important Information