Jump to content

CVaSD

Nederlands
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hartelijk bedankt! Zo is het inderdaad opgelost
 2. Beste allen, Ik heb een een aantal keer een 4-delig schuifraam toegevoegd in mijn project. Echter wordt dit telkens op een andere manier door Vectorworks getekend. Kan iemand me uitleggen waar ik de randen van de opengaande delen kan aanpassen opdat deze wel correct getekend worden? Enkel de twee middelste ramen mogen schuiven (langs de binnenzijde) en de twee buitenste ramen zijn vast (dit werd zo aangeduid in secties). De dikte en de aard van de randen (glas?) vind ik echter nergens terug. Alvast bedankt!
 3. Beste Pascal, Ik ben sinds een jaar aan het overschakelen van 2D naar 3D. Momenteel lukt het me om het volume en dergelijke in 3D weer te geven en haal ik hieruit eveneens mijn gevels en beelden. Doorsnedes en detailtekeningen maak ik echter nog steeds in 2D (lijntekeningen!) omdat ik deze bewerkingen in het 3D-model maar niet onder de knie krijg. Ik heb eveneens bij Vectorworks gepolst om voorbeeldbestanden te ontvangen, maar hier verwijzen ze enkel naar hun filmpjes, die begrijp me niet verkeerd, erg leerrijk zijn, maar zelfstudie is efficiënter als je toch van een vol
 4. opgelost: het is niet aangeraden om ver van het interne nulpunt te werken (zeg maar 400 km verder). Vectorworks had dan wat problemen om de geometrie te renderen. Heb alle lagen verschoven en nu doet hij het prima!
 5. *** mijn beeld wordt NIET correct getoond
 6. Beste, Wanneer ik het vlieg over commando wil gebruiken bij twee verschillende lagen (bv. gelijkvloers en verdieping) met weergave 'Toon andere', wordt mijn beeld correct getoond. Als ik bijvoorbeeld in 3D Open GL op het gelijkvloers werk, wordt mijn verdieping in planweergave getoond. In andere documenten heb ik hier nog geen problemen mee ondervonden. Is er ergens een bepaalde instelling waarbij de weergave van de verschillende lagen op elkaar afgestemd worden? Bedankt!
 7. VIT Stoel Eames Plastic DSW HMI Tafel Everywhere rechthoekig Bedankt!
 8. Komen uit de vectorworks (service select of standaard) bibliotheek
 9. Helaas geeft renderen op 300 dpi nog steeds hetzelfde resultaat
 10. presentatielaag staat op 150 dpi
 11. Beste, Heeft iemand een idee hoe het komt dat sommige meubels in mijn render 'versnipperd' lijken? En nog belangrijker, hoe ik dit kan oplossen? Meubels zijn afkomstig uit de Vectorworks bibliotheek. Enkele screenshots in bijlage. Alvast bedankt!
 12. Beste allen, Hoe kan ik een binnendeur aanpassen opdat deze in mijn 3D renders de gewenste textuur krijgt? Momenteel gebruik ik het vectorworks icoon van binnendeur om deze in een muur te plaatsen. De deur is hier steeds gelig/beige hout. Hoe kan ik deze wit maken, maar de deurklink in inox wel nog behouden? Alvast bedankt!
 13. Dag Pascal, De renders staan weldegelijk binnen de contouren van de pagina. En de export doe ik vanuit de presentatielaag. Echter wil vectorworks de renders in de onderste helft van de pagina maar niet printen, de grondplannen en gevelaanzichten gegenereerd uit het 3D model print hij wel. Ik probeerde eveneens de renders afzonderlijk te exporteren als pdf/afbeelding om deze daarna als afbeelding terug op de presentatielaag te plaatsen. Maar ook hier gaf Vectorworks enkel een witte export... Iemand nog een idee? Klant komt volgende week he
 14. Hartelijk bedankt! Daar zat inderdaad het probleem. Mijn excuses
 15. Ik heb momenteel Vectorworks 2020 SP3 (Build 537701) (64-Bit)
×
×
 • Create New...

Important Information