Jump to content

stevenvb

Nederlands
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About stevenvb

 • Birthday June 24

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. onder menu Weergave staat bij mij deze optie. je kan dit altijd toevoegen aan je werkomgeving. sorry ik heb vectorworks architectuur dit is misschien niet mogelijk in de standaard.
 2. C:\Users\"gebruikersnaam"\AppData\Roaming\Nemetschek\Vectorworks\2018\NLD hier kan je je werkomgeving vinden. je zal in je verkenner de verborgen mappen moeten weergeven om AppData te kunnen zien.
 3. in het menu extra vind u de functie migratie-assistent. Als u deze stappen volgt kan u w werkomgeving en voorkeuren makkelijk overzetten naar je nieuwe versie.
 4. stevenvb

  export dwg

  SP4 is er en het probleem is opgelost
 5. stevenvb

  export dwg

  ja dit is een bug in SP3.1 je moet SP2.2 terug installeren. (updater openen ,op 'extra opties' klikken en 'ALT-knop' ingedrukt houden. In het menu kan je nu kiezen voor wijzig versie en daar SP 2.2 selecteren.)
 6. linksboven in uw hulpbronnenbeheer heb je 5 icoontjes. Zijn deze allemaal 5 gekleurd? Indien deze niet geselecteerd zijn zie je enkel de hulpbronnen die in je bestand zitten.
 7. ga naar het menu help en kies daar voor installeer bibliotheken, rechts bovenaan in dit venster selecteer je installeer alles. vervolgens ga je naar je hulpbronnenpalet en klik daar op het tandwiel en daar kies je voor Bibliotheek bijwerken.
 8. ik heb deze problemen niet op mijn pc met windows 10
 9. ik merk dit soms ook als vw open staat maar geen tekening. Als ik dan een tekening open rechtstreeks uit de verkenner dan sluit vw zich af. Als ik vervolgens nog eens deze tekening open zonder dat vw al gestart is opent de tekening zich wel. Dit is niet altijd en ik heb er nog geen patroon in gevonden.
×
×
 • Create New...

Important Information