Jump to content

Yana Baeyens (moderator)

Moderators
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Yana Baeyens (moderator) last won the day on April 3

Yana Baeyens (moderator) had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Als er problemen zijn met de rendering, mag je niet vergeten dat alles op elkaar inspeelt. Je probleem kan daarom aan verschillende instellingen liggen: - belichting (licht, omgevingslicht, hdri) - texturen (reflectie, reliëf) - Renderworksstijl + instellingen - dpi presentatielaag - ... Je kan altijd je bestand even doorsturen via een online ticket als je er zelf niet uit komt. Dan nemen wij even een kijkje.
 2. Beste, die functie bestaat inderdaad niet in de Standaard versie. Dit is beschikbaar in de industriespecifieke versies zoals Architectuur en Landschap bijvoorbeeld.
 3. Beste, Ik heb voor jou hetzelfde gedaan. Je krijgt hiervan een mailtje.
 4. Beste, ik heb het topic verplaatst naar off-topic aangezien dit geen Vectorworks-vraag is. Ter info aan de verkoper: Een Service Select-contract kan niet overgedragen worden en kan je dus niet doorverkopen. Aan de koper: Om een licentie officieel over te dragen van bedrijf/persoon op bedrijf/persoon dient er een overdrachtsdocument getekend te worden. Gelieve hiervoor contact op te nemen met onze verkoopsafdeling: sales.be@designexpress.eu of sales.nl@designexpress.eu Anders blijft de licentie nog steeds op naam van de oorspronkelijke eigenaar staan.
 5. Beste Iparex Een tip die ik je nog wil meegeven: In de instellingen van het "Buitenraam en -deur" en "Binnenraam en -deur"-gereedschap kijk je altijd van buiten naar binnen. Je ontwerpt dus als het ware de buitenkant van je raam of deur. De buitenkant van de muur wordt bepaald door de richting waarin je hem tekent. Muren dienen altijd met wijzerzin mee getekend te worden zoals Pascal al zei.
 6. Beste Dendirk, Kan je een supportticket met het bestand erbij aanmaken? Dan kunnen we op die manier het bestand bekijken en uitzoeken waar het probleem net zit.
 7. Beste ontwerp_s Je hebt deze vraag ook gesteld via een supportticket. Ik zie dat daar ondertussen op geantwoord werd en dat één van mijn collega's ook telefonisch contact heeft gehad met jou betreffende de ontwerplagen en algemene instellingen. Om te concluderen: - Zorg ervoor dat je uniforme weergave van de lagen aanstaat - Let erop dat de juiste klassen zichtbaar staan - Kijk bij het exporteren naar PDF zeker na of de onderste 3 vinkjes aanstaan.
 8. Beste lijn 48 Als je kiest voor netto-oppervlakte "binnenzijde muren" worden de nissen inderdaad meegerekend. Indien je dit niet wil, kies je voor de netto-oppervlakte "op maat'". Bij de knop "op maat" kan je daarna kiezen voor "zonder raam- en deuropeningen".
 9. Beste nidecker Ik heb hiervoor een ticket aangemaakt via ons supportfomulier. Je ontvangt hiervan een mailtje.
 10. Beste MVD ontwerp Het is lastig om zo te zeggen waaraan dit ligt. Heb je je bestand al eens opgeruimd vooraleer het te exporteren? Als het probleem blijft aanhouden, stel ik voor dat je even belt naar onze supportlijn. Dan zoeken we mee naar wat er gaande is.
 11. Beste lijn48 Indien je hier nog steeds problemen mee ondervindt, stel ik voor dat je je bestand eens doorstuurt via ons online supportformulier. Op die manier kunnen we kijken waar het probleem net zit en wat het verschil is met jouw oude gekopieerde deuren.
 12. Beste lijn48 Op planaanzicht is dit inderdaad nog niet zichtbaar in Vectorworks 2019. Dit is wel al opgelost in Vectorworks 2020.
 13. Beste lijn48 Je kan bij het aanmaken van een account slechts voor 1 taal kiezen. Je kan het Franstalige forum niet koppelen achteraf.
 14. Beste GBV Hoe je dit gaat tekenen, hangt af van welke informatie je eruit moet halen. Is dit puur voor visualisatie naar de klant toe, dan is de manier van nidecker hierboven een goede optie. Heb je deze informatie nodig naar productie toe, kan je enkele zaken doen: 1) In de kastengenerator een opmerking schrijven bij het materiaal van de deur. Deze opmerking wordt me geëxporteerd op zaaglijsten, zodat je achteraf weet dat de contour voorzien moet worden van kantenband. 2) De kastdeur tekenen in 2D (uitsnijding van vlakken of polylijn) en deze omzetten naar een Onderdeel Op Maat. Op deze manier gaat hij alle zijdes herkennen en hierop kantenbanden toepassen. Deze kunnen nog aangepast worden bij de Materialen van het Onderdeel Op Maat (infopalet).
 15. Beste GBV 1) Dit kan je zien door de details van je deur aan te zetten. De benaming van het scharnier wordt dan getoond op de voorzijde van de deur. Dit vind je terug bij de instellingen van je kast > Presentatie > 3D > Details deur. 2) Bij het plaatsen van een scharnier kies je het scharnier en geeft interiorcad de mogelijke montageplaten. "Afstand inbouwscharnier" is de afstand tussen de zijkant van je front en het begin van de potboring in je front. Soms krijg je hierin geen keuze, soms wel. Dit is afhankelijk van de minimum- en maximumwaarden van deze afstand gelinkt aan het scharnier.
×
×
 • Create New...

Important Information