Jump to content

Yana Baeyens (moderator)

Administrators
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Yana Baeyens (moderator) last won the day on April 3

Yana Baeyens (moderator) had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo Ik heb je vraag/opmerking in verband met het voorbeeldbestand even doorgegeven aan mijn collega's. Zij zullen contact met je opnemen en je hier verder mee helpen!
 2. Hallo Bedankt voor de melding! We waren hier gelukkig al van op de hoogte en het probleem werd al gerapporteerd. Weet dus dat we er mee bezig zijn. PS: De handigste manier om bugs aan ons door te geven, is via dit formulier. Dan komt het meteen bij de juiste mensen terecht en kunnen we er verder mee aan de slag.
 3. Beste Als je even naar het menu Extra > Instellingen > Voorkeuren Vectorworks > tabblad Weergave > Weergave bij navigatie (onderste optie) gaat, kan je deze dan eens op "Goede prestatie en compatibiliteit" zetten? Hiermee kan je op voorhand al zien of je render al dan niet weergegeven wordt op de presentatielaag. Dit is op dit moment trouwens een gekend probleem. Een tijdelijke oplossing is om even te wisselen naar een ontwerplaag en dan weer terug naar de presentatielaag. Dit lijkt de presentatielaag te 'resetten' en de render wel te tonen. Ook bij de export komt de render
 4. Als er problemen zijn met de rendering, mag je niet vergeten dat alles op elkaar inspeelt. Je probleem kan daarom aan verschillende instellingen liggen: - belichting (licht, omgevingslicht, hdri) - texturen (reflectie, reliëf) - Renderworksstijl + instellingen - dpi presentatielaag - ... Je kan altijd je bestand even doorsturen via een online ticket als je er zelf niet uit komt. Dan nemen wij even een kijkje.
 5. Beste, die functie bestaat inderdaad niet in de Standaard versie. Dit is beschikbaar in de industriespecifieke versies zoals Architectuur en Landschap bijvoorbeeld.
 6. Beste, Ik heb voor jou hetzelfde gedaan. Je krijgt hiervan een mailtje.
 7. Beste, ik heb het topic verplaatst naar off-topic aangezien dit geen Vectorworks-vraag is. Ter info aan de verkoper: Een Service Select-contract kan niet overgedragen worden en kan je dus niet doorverkopen. Aan de koper: Om een licentie officieel over te dragen van bedrijf/persoon op bedrijf/persoon dient er een overdrachtsdocument getekend te worden. Gelieve hiervoor contact op te nemen met onze verkoopsafdeling: sales.be@designexpress.eu of sales.nl@designexpress.eu Anders blijft de licentie nog steeds op naam van de oorspronkelijke eigenaar staan.
 8. Beste Iparex Een tip die ik je nog wil meegeven: In de instellingen van het "Buitenraam en -deur" en "Binnenraam en -deur"-gereedschap kijk je altijd van buiten naar binnen. Je ontwerpt dus als het ware de buitenkant van je raam of deur. De buitenkant van de muur wordt bepaald door de richting waarin je hem tekent. Muren dienen altijd met wijzerzin mee getekend te worden zoals Pascal al zei.
 9. Beste Dendirk, Kan je een supportticket met het bestand erbij aanmaken? Dan kunnen we op die manier het bestand bekijken en uitzoeken waar het probleem net zit.
 10. Beste ontwerp_s Je hebt deze vraag ook gesteld via een supportticket. Ik zie dat daar ondertussen op geantwoord werd en dat één van mijn collega's ook telefonisch contact heeft gehad met jou betreffende de ontwerplagen en algemene instellingen. Om te concluderen: - Zorg ervoor dat je uniforme weergave van de lagen aanstaat - Let erop dat de juiste klassen zichtbaar staan - Kijk bij het exporteren naar PDF zeker na of de onderste 3 vinkjes aanstaan.
 11. Beste lijn 48 Als je kiest voor netto-oppervlakte "binnenzijde muren" worden de nissen inderdaad meegerekend. Indien je dit niet wil, kies je voor de netto-oppervlakte "op maat'". Bij de knop "op maat" kan je daarna kiezen voor "zonder raam- en deuropeningen".
 12. Beste nidecker Ik heb hiervoor een ticket aangemaakt via ons supportfomulier. Je ontvangt hiervan een mailtje.
 13. Beste MVD ontwerp Het is lastig om zo te zeggen waaraan dit ligt. Heb je je bestand al eens opgeruimd vooraleer het te exporteren? Als het probleem blijft aanhouden, stel ik voor dat je even belt naar onze supportlijn. Dan zoeken we mee naar wat er gaande is.
 14. Beste lijn48 Indien je hier nog steeds problemen mee ondervindt, stel ik voor dat je je bestand eens doorstuurt via ons online supportformulier. Op die manier kunnen we kijken waar het probleem net zit en wat het verschil is met jouw oude gekopieerde deuren.
 15. Beste lijn48 Op planaanzicht is dit inderdaad nog niet zichtbaar in Vectorworks 2019. Dit is wel al opgelost in Vectorworks 2020.
×
×
 • Create New...

Important Information