Jump to content

Yana Baeyens (moderator)

Design Express
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Yana Baeyens (moderator) last won the day on April 3 2020

Yana Baeyens (moderator) had the most liked content!

Community Reputation

1,000 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @CVaSD @stevenvb Bekijk dit topic even: Voorbeeldbestanden Vectorworks Daar kan je nu een bestandje terugvinden voor Architectuur dat misschien van pas kan komen!
 2. In dit topic kan je voorbeeldbestanden van Vectorworks terugvinden. Startdocument Architectuur-BIM (VW2021) Dit startdocument wordt gebruikt tijdens de webinarreeks "Vectorworks Architectuur 2021". Deze webinars starten op maandag 1 februari 2021. Geïnteresseerd? Je kan je nog steeds inschrijven! Bekijk online de inhoud van alle sessies en beslis zelf of je je inschrijft voor het hele traject of voor enkele specifieke webinars via deze link. Deze lijst wordt nog aangevuld. Bij vragen of problemen mag je altijd ons supportteam contacteren. Dat kan via telefoo
 3. Dag Marieke Kan je je bestand eens doorsturen naar ons supportteam? Dat kan je doen via deze pagina. Dan kunnen we eens kijken wat er aan de hand is!
 4. Dag Jos, Als het probleem niet aan je grafische kaart gelinkt lijkt zoals hierboven reeds voorgesteld, is het misschien handig dat je eens naar onze supportlijn belt. Dan kijken we mee op je scherm en tekening om het zo proberen te achterhalen! Je vindt onze contactgegevens terug op deze pagina.
 5. Dag Laurens, Ik denk dat je hiervoor best even naar onze supportlijn belt. Je vindt onze contactgegevens op deze pagina. Mogelijks is er een onderliggend probleem dat we even moeten bekijken.
 6. Dag Arnold Afhankelijk van in welke versie je werkt, gaat het mogelijks om een kleine bug. Hierbij even de workaround: Ga naar het menu Extra > Instellingen > Voorkeuren VW > tabblad Weergave > optie "weergave bij navigatie". Zet die op "goede prestatie en compatibiliteit". Bekijk je presentatielaag. Zijn je renders zelf nu plots onzichtbaar? Dan heb je te maken met de bug. Wissel even naar een ontwerplaag en daarna terug naar de presentatielaag. Je hoeft niets aan je tekening aan te passen. Als je renders dan terug zichtbaar zijn, zullen ze ook zichtba
 7. Dag Hannah Je mag een screenshot daarvan even indienen via deze link. Dan komt dat meteen op de goede plaats terecht en kunnen we kijken wat er aan de hand is. Geef even een korte omschrijving, bij welke bibliotheken dit gebeurt en in welke versie van Vectorworks je werkt.
 8. Dag Steven Ik heb het mee doorgegeven aan mijn collega. Op dit moment kan ik daar even nog geen antwoord op geven, maar van zodra ik meer weet, hoor je het.
 9. Hallo Ik heb je vraag/opmerking in verband met het voorbeeldbestand even doorgegeven aan mijn collega's. Zij zullen contact met je opnemen en je hier verder mee helpen!
 10. Hallo Bedankt voor de melding! We waren hier gelukkig al van op de hoogte en het probleem werd al gerapporteerd. Weet dus dat we er mee bezig zijn. PS: De handigste manier om bugs aan ons door te geven, is via dit formulier. Dan komt het meteen bij de juiste mensen terecht en kunnen we er verder mee aan de slag.
 11. Beste Als je even naar het menu Extra > Instellingen > Voorkeuren Vectorworks > tabblad Weergave > Weergave bij navigatie (onderste optie) gaat, kan je deze dan eens op "Goede prestatie en compatibiliteit" zetten? Hiermee kan je op voorhand al zien of je render al dan niet weergegeven wordt op de presentatielaag. Dit is op dit moment trouwens een gekend probleem. Een tijdelijke oplossing is om even te wisselen naar een ontwerplaag en dan weer terug naar de presentatielaag. Dit lijkt de presentatielaag te 'resetten' en de render wel te tonen. Ook bij de export komt de render
 12. Als er problemen zijn met de rendering, mag je niet vergeten dat alles op elkaar inspeelt. Je probleem kan daarom aan verschillende instellingen liggen: - belichting (licht, omgevingslicht, hdri) - texturen (reflectie, reliëf) - Renderworksstijl + instellingen - dpi presentatielaag - ... Je kan altijd je bestand even doorsturen via een online ticket als je er zelf niet uit komt. Dan nemen wij even een kijkje.
 13. Beste, die functie bestaat inderdaad niet in de Standaard versie. Dit is beschikbaar in de industriespecifieke versies zoals Architectuur en Landschap bijvoorbeeld.
 14. Beste, Ik heb voor jou hetzelfde gedaan. Je krijgt hiervan een mailtje.
 15. Beste, ik heb het topic verplaatst naar off-topic aangezien dit geen Vectorworks-vraag is. Ter info aan de verkoper: Een Service Select-contract kan niet overgedragen worden en kan je dus niet doorverkopen. Aan de koper: Om een licentie officieel over te dragen van bedrijf/persoon op bedrijf/persoon dient er een overdrachtsdocument getekend te worden. Gelieve hiervoor contact op te nemen met onze verkoopsafdeling: sales.be@designexpress.eu of sales.nl@designexpress.eu Anders blijft de licentie nog steeds op naam van de oorspronkelijke eigenaar staan.
×
×
 • Create New...

Important Information